„Cicha noc, święta noc…” rozbrzmiewa na całym świecie zapowiadając nadejście Bożego Narodzenia - jednego z najbardziej wyczekiwanych świąt w tradycji chrześcijańskiej. To czas dla rodziny i...

O fantastycznym "Weekendzie za pół ceny", który ma miejsce 23. oraz 24.04.2016 r. rozmawiamy z Agnieszką Szmit, F&D Manager w Radisson Blu.

1 Maja "Konwalia" otwiera sezon letniego ogródka W programie:

Zbliża się 14 luty - Walentynki - takiej okazji, by podnieść temperaturę uczuć w samym środku lutego nie można przegapić!

Polska tradycja wielkanocna jest bardzo bogata, kolorowa i radosna.

Karnawał to okres zimowych zabaw rozpoczynający się w dniu święta Trzech Króli (6 stycznia) i kończący się we wtorek (ostatki, śledzik) przed Środą Popielcową, która jest początkiem Wielkiego Postu...

Pod hasłem „deser” (z fr. desservir - "czyścić stół") kryje się słodka potrawa jadana zazwyczaj po posiłku głównym, na podwieczorek lub drugie śniadanie.

Całym Gdańskiem zawładneli rozmaici kupcy ! Trwa, jedna z największych imprez plenerowych w Europie.

W piątkowy wieczór w restauracji Brasserie Verres en Vers odbyło się wyjątkowe wydarzenie - „Dedykowana kolacja Szefa Kuchni”.

Po obiedzie, do porannej kawy, a może wieczorem, zamiast kolacji?

© 2014 - 2021   Verres en Vers | realizacja: Nabucco