Codziennie, od poniedziałku do niedzieli, zapraszamy na lunch do naszej Restauracji.

W godzinach 13:00 - 16:00 serwujemy specjalnie skomponowane 2-daniowe zestawy, które powstają w oparciu o składniki sezonowe i regionalne najwyższej jakości.

Bacząc na różnorodne gusty Gości restauracji, karta lunchowa zmienia się co dwa dni. 

Serdecznie zapraszamy!

 

MENU OBOWIĄZUJĄCE OD 27.03 DO 28.03:

 

Sałatka/ Salad

Mieszane listki sałat ze smażoną watróbką drobiową, jabłkami i pestkami dyni

Mixed salad leaves with fried chicken liver, apple and pumpkin seeds

21 PLN

Danie główne/ Main course

Pieczony karmazyn faszerowany szynką i oliwkami z puree z pasternaka

Roast red fish stuffed with dried ham, olives and parsnip puree

39 PLN

Zestaw 2 daniowy z napojem/ 2 course menu with soft drink

50 PLN

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco