Codziennie, od poniedziałku do niedzieli, zapraszamy na lunch do naszej Restauracji.

W godzinach 13:00 - 16:00 serwujemy specjalnie skomponowane 2-daniowe zestawy, które powstają na bazie składników sezonowych i regionalnych najwyższej jakości.

Z uwagi na różnorodne gusty Gości restauracji, karta lunchowa zmienia się co dwa dni. 

Serdecznie zapraszamy!

 

MENU OBOWIĄZUJĄCE OD 29.03 DO 30.03:

 

Przystawka/ Starter

 

Pstrąg marynowany w pieprzu cytrynowym z musem z avocado

Marinated trout fillet with lemon pepper and avocado mousse

23 PLN

 

Danie główne/ Main course

 

Kotlet wieprzowy z ziemniakami rissoles i sosem Roquefort

Grilled pork chops with rissoles potatoes and Roquefort sauce

 

39 PLN

 

Zestaw 2 daniowy z napojem/ 2 course menu with soft drink

 

50 PLN

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco