Codziennie, od poniedziałku do niedzieli, zapraszamy na lunch do naszej Restauracji.

W godzinach 13:00 - 16:00 serwujemy specjalnie skomponowane 2-daniowe zestawy, które powstają na bazie składników sezonowych i regionalnych najwyższej jakości.

Z uwagi na różnorodne gusty Gości restauracji, karta lunchowa zmienia się co dwa dni. 

Serdecznie zapraszamy!

 

MENU OBOWIĄZUJĄCE OD 31.03 DO 02.04:

 

Zupa/ Soup

 

Krem z karotki z imbirem
i mlekiem kokosowym

Carrot creamy soup with ginger and coconut milk

17 PLN

 

Danie główne/ Main course

 

Pieczony okoń morski z tempurą z kopru włoskiego i puree
z zielonego groszku

Roast sea bass with fennel tempura and green peas pure

49 PLN

 

Zestaw 2 daniowy z napojem/2 course menu with soft drink

50 PLN

 

 

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco