Codziennie, od poniedziałku do niedzieli, zapraszamy na lunch do naszej Restauracji.

W godzinach 13:00 - 16:00 serwujemy specjalnie skomponowane 2-daniowe zestawy, które powstają na bazie składników sezonowych i regionalnych najwyższej jakości.

Z uwagi na różnorodne gusty Gości restauracji, karta lunchowa zmienia się co dwa dni. 

Serdecznie zapraszamy!

MENU OBOWIĄZUJĄCE OD 21.04 DO 22.04

Sałatka/ Salad

Mieszane listki sałat ze smażoną watróbką drobiową, jabłkami i pestkami dyni
Mixed salad leaves with fried chicken liver, apple and pumpkin seeds
21 PLN

Danie główne/ Main course

Pieczony karmazyn faszerowany szynką i oliwkami z puree z pasternaka
Roast red fish stuffed with dried ham, olives and parsnip puree
39 PLN

Zestaw 2 daniowy z napojem
50 PLN
2 course menu with soft drink
50 PLN

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco