Koniec roku zbliża się wielkimi krokami dlatego już teraz warto pomyśleć o tym w jaki sposób spędzi się ten wyjątkowy wieczór. 

W tym roku przygotowaliśmy imprezę, której tematem przewodnim jest to co wszyscy kochamy „STREET FOOD”. W trakcie trwania zabawy będzie można cieszyć podniebienie przysmakami niczym z food tarcków pochodzących z różnych części świata, a nasi barmani zadbają o to by goście nie chodzili spragnieni serwując napoje i drinki w opcji open bar. To oczywiste, że impreza sylwestrowa nie może odbyć się bez dobrej muzyki! Dlatego zadbaliśmy o to zapraszając świetnych Djs w duecie z saksofonem. 

Cena: 490 pln / os. W tej cenie oferujemy nielimitowane bufety, open bar, lampkę szampana o północy. 

Rezerwacje: +48 58 325 44 12 lub email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Poniżej znajdziecie Państwo menu. 

 

Menu Sylwester 2016

Sylwestrowy drink powitalny

Stacja europejska

Kanapka z duszoną cykorią/ ser brie/ marynowane buraki
Zapiekanka / pieczarki / ser gouda/ pietruszka
„Fish and chips” – dorsz w cieście piwnym / sos tatarski
Frytki belgijskie / majonez
Śledź marynowany / bagietka pełnoziarnista / piklowana cebula / rzeżucha
Ciecierzyca / boczek confit / jarmuż / rzodkiewka / prażone orzechy / ser kozi
Focaccia / suszona szynka / rukola /
Grana Padano / pesto bazyliowe
Pączki / chrust z cukrem lawendowym / ptysie ze słonym karmelem
Fontanna czekoladowa / świeże owoce / pianki / biszkopty
Cytrynówka / miód / kruszony lód / melisa / bazylia
Piwo grzane/ goździki / piwo lokalne
Oranżada

Stacja azjatycka

Zupa Ramen / wołowina / warzywa / szczypior / kluski
Sajgonka / pieczona jagnięcina / musztarda z trawą cytrynową / warzywa / kolendra
Plater sushi / nigiri / maki nori / Kalifornia maki / imbir / sos sojowy
Żółte curry / krewetki / pieczony bakłażan / pomarańczowy melon / pasta chili / kolendra
Ryż brązowy / koper włoski / liście limonki
Warzywa stir fry / chrupiący makaron / tofu / pak choy / sos teryaki
Pudding kokosowy / sos z pieczonego mango / kandyzowane chili
Baklava / miód / pistacje

Stacja Amerykańska

Sałatka cezar / kurczak / grzanki / bekonem
Nachos salad / wołowina chili / czerwona fasola / kwaśna śmietana
Rwane żeberka BBQ / guacamole / tortilla / warzywa
Burger wołowy / pikle / cheddar / chrupiący bekon
Kolba kukurydzy / masło ziołowe z chili
Krem z dyni / pieczone jabłko / olej awokado / tymianek
Popcorn karmelowy / solony / ziołowy
Brownies / marmolada mandarynkowa / chili
Poncz / whiskey / owoce leśne / syrop klonowy

Napoje: Woda / kawa / herbat / soki owocowe

Open bar: Piwo / wino / wódka / whisky / gin / rum Coca-cola / fanta / sprite

O północy: Lampka wina musującego

 

 

 

 


 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco