RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 


Zapraszamy w każdą sobotę i niedzielę od godziny 13:00 do 16:00 na weekendowy bufet obiadowy z nielimitowaną konsumpcją „jesz ile chcesz” za 75 PLN za osobę. „Menu składa się z ulubionych dań naszych gości, a znaleźć w nim będzie można aromatyczne zupy, wyśmienite przystawki, bogaty wybór dań na ciepło, kuszące desery oraz kawa, herbata i woda w cenie. W menu znajdują się również potrawy wegetariańskie, bez zawartości glutenu oraz bez laktozy.” Mówi Krzysztof Kowalczyk, Szef Kuchni.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Petke manager F&D.

Mile widziane są całe rodziny! Przygotowaliśmy kącik zabaw dla dzieci (pod opieką rodziców) oraz atrakcyjne rabaty:
- dzieci do 5 lat bezpłatnie, 6-12 lat 50% rabatu
- pakiet rodzinny (250 zł za cztery osoby dorosłe)

Oferta obowiązuje od 14 października 2017. Prosimy o rezerwację stolików pod numerem: 728 345 601 bądź mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zarezerwuj Brunch Weekendowy w październiku i wygraj weekend dla 2 osób w hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu.

www.radissonblu.com/en/resort-swinoujscie


MENU

 Bufet zimny:

Śledź w stylu kaszubskim z kiełkami cebuli i krakersem z siemienia lnianego

Koktajl z krewetki grenlandzkiej z koprem włoskim, ogórkiem i kwaśną śmietaną

Humus klasyczny/ buraczany/ bazyliowy, chrupiąca tortilla, świeże warzywa, oliwa z oliwek

„Prosciutto crudo” suszona szynka wieprzowa z rukolą i marynowanym arbuzem

Klasyczne capreze z bazyliowym pesto

Sałatka orientalna z grillowanymi kalmarami, warzywami i sosem słodkim chili

Sałatka z kaszy bulgur z zielonym groszkiem, orzechami nerkowca i marynowaną fetą

Mieszane listki sałat z warzywami, sosami i grzankami

 

Bufet ciepły:

Żurek na wędzonce z jajkiem i świeżym chrzanem

Zupa rybna z kolendrą, pomidorami i chili

Pieczony filet z pstrąga z tymiankiem i sosem musztardowym

„Coq a vin” kurczak w czerwonym winie z tymiankiem i pieczarkami

Zrazy wieprzowe z wędzonką w sosie własnym

Pierogi z twarożkiem, majerankiem i chrupiącą cebulką

Puree ziemniaczane z oliwą truflową

Ziemniaki faszerowane orzechami laskowymi zapiekane z serem cheddar

Gotowane warzywa sezonowe z masłem migdałowym

Buraczki zasmażane z miodem i tymiankiem

 

Desery:

Krem brulee z kardamonem i karmelizowaną figą

Mus serowy z sosem mango i kruszonką czekoladową

Domowy sernik z sosem malinowym

Tort bezowy z kremem kawowym i wiśniami w likierze

Krojone owoce sezonowe


Woda, kawa, herbata


Dla najmłodszych / na zamówienie

Zupa pomidorowa z makaronem

Spaghetti bolognese z mozzarellą

Chrupiące paluszki drobiowe z frytkami

Pieczone ziemniaczki z ziołami

Naleśniki z nutellą i konfiturą śliwkową


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco