RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 


Zapraszamy również do zapoznania się z menu imprez okolicznościowych >>> menu <<<

28.01.2018 - brak miejsc, wszystkie stoliki zarezerwowane


Zapraszamy w każdą niedzielę od godziny 13:00 do 17:00 na niedzielny bufet obiadowy z nielimitowaną konsumpcją „jesz ile chcesz” za 75 PLN za osobę.
„Menu składa się z ulubionych dań naszych gości, a znaleźć w nim będzie można aromatyczne zupy, wyśmienite przystawki, bogaty wybór dań na ciepło, kuszące desery oraz kawa, herbata i woda w cenie. W menu znajdują się również potrawy wegetariańskie, bez zawartości glutenu oraz bez laktozy.” Mówi Krzysztof Kowalczyk, Szef Kuchni.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Mile widziane są całe rodziny! Przygotowaliśmy kącik zabaw dla dzieci (pod opieką rodziców) oraz atrakcyjne rabaty:
- dzieci do 5 lat bezpłatnie, 6-12 lat 50% rabatu
- pakiet rodzinny (250 zł za cztery osoby dorosłe)

Oferta obowiązuje od 7 stycznia 20187. Prosimy o rezerwację stolików pod numerem: 728 345 601 bądź mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


MENU

Bufet zimny:

Sałatka croob z grillowanym kurczakiem, awokado i dressingiem cytrynowym

Marynowany filet z łososia z rukolą i salsą kaparową

Pieczony schab wieprzowy z sosem chrzanowym

Sałatka grecka z fetą, oregano i dressingiem czosnkowym

Tortilla z wędzonym indykiem, chrupiącymi warzywami i sosem pietruszkowym

Pasta z pieczonego bakłażana z kminkiem, kolendrą i chlebkiem pita

 

Bufet ciepły:

Zupa gulaszowa z zacierkami, papryką i natka pietruszki

Morszczuk australijski z sosem homarowym

Zapiekanka z owoców morza z boczniakami, szpinakiem i szafranem

Roladki z kurczaka z sosem staropolskim

Falafel z sosem jogurtowym

Gnocchi z masłem tymiankowym

Gotowane warzywa

 

Bufet deserowy:

Pączki maślane z pudrem cynamonowym

Faworki z cukrem pudrowym

Brownie z sosem waniliowym

Kruszonka śliwkowa

 

Napoje:

Kawa

Herbata

Woda smakowa

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco