RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 


Zapraszamy w każdą niedzielę od godziny 13:00 do 17:00 na niedzielny bufet obiadowy z nielimitowaną konsumpcją „jesz ile chcesz” za 75 PLN za osobę.

„Menu składa się z ulubionych dań naszych gości, a znaleźć w nim będzie można aromatyczne zupy, wyśmienite przystawki, bogaty wybór dań na ciepło, kuszące desery oraz kawa, herbata i woda w cenie. W menu znajdują się również potrawy wegetariańskie, bez zawartości glutenu oraz bez laktozy.” Mówi Krzysztof Kowalczyk, Szef Kuchni.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Mile widziane są całe rodziny! Przygotowaliśmy kącik zabaw dla dzieci (pod opieką rodziców) oraz atrakcyjne rabaty:
- dzieci do 5 lat bezpłatnie, 6-12 lat 50% rabatu
- pakiet rodzinny (250 zł za cztery osoby dorosłe)

Oferta obowiązuje od 7 stycznia 20187. Prosimy o rezerwację stolików pod numerem: 728 345 601 bądź mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601


 

Bufet Zimny

Carpaccio z dorsza z salsą pomidorową z kolendrą

Wybór śledzi

W śmietanie, w sosie pomidorowym, z marynowanymi grzybami

Roladki z suszonej szynki z rukolą i pastą oliwkową

Pieczony schab wieprzowy z musem chrzanowym i kaparami

Guacamole, ajvar, pasta z pieczonej dyni, grzanki, chrupiąca tortilla

Sałatka z czerwonej fasoli z cieciorką, kukurydzą i kolendrą

Sałatka z kalafiora z pietruszką i migdałami

Bufet Ciepły

Barszcz ukraiński ze świeżym majerankiem

Pieczony filet z troci z salsą ogórkową z miętą

Szaszłyk z kurczaka z warzywami

Mini steki wieprzowe w sosie grzybowym

Parmigiana z mozzarella, pomidorami i bazylią

Pieczone ziemniaki z ziołami

Fasolka szparagowa z masłem

Desery

Tarta waniliowa z owocami

Ciasto czekoladowe

Sernik na zimno z miodem i cynamonem

Świeże truskawki

Woda, kawa, herbata, soki owocowe

 

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco