RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 

 

 


 

W każdą niedzielę zapraszamy w godzinach 13:00 - 16:00 na niedzielny bufet obiadowy za 79 PLN za osobę. Jeść i wybierać potrawy można do woli. W tej cenie mieszczą się napoje (woda, kawa, herbata) oraz karafka wina (0,5 litra na dwie osoby).

Już od października zapraszamy na "Bufety Niedzielne", nasza powracająca oferta, w ramach której goście będą mogli skosztować najlepszych dań szefa kuchni w atrakcyjnych cenach i przy muzyce na żywo. Serdecznie zapraszamy rodziny z dziećmi, seniorów oraz okolicznych mieszkańców.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Bufet będzie się składać z przystawek "na zimno", dań na ciepło wraz z zupami oraz kilku deserów, wszystko do wyboru gości. W menu dominuje kuchnia europejska, ale nie brakuje smaków typowo polskich i sezonowych oraz dań wegetariańskich - mówi szef kuchni, Krzysztof Kowalczyk.

Cena regularna to 79 zł za osobę. Dzieci w wieku 4-12 lat jedzą za połowę ceny, zaś maluchy do lat 3 za darmo. Specjalną ofertę przygotowaliśmy dla seniorów. Na osoby powyżej 60 roku życia czeka 20 proc. rabat

Wszystkie zainteresowane osoby proszone są o wcześniejszy kontakt w celu dokonania rezerwacji pod numerem: 728 345 601 lub mailowo Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601


 

Menu 24 listopada

 

Bufet zimny/ cold bufet

 Wybór ryb wędzonych z cytryną i sosem jogurtowo szczypiorkowym

Smoked fish plate with lemon and yoghurt and chives sauce

Schab wieprzowy w stylu orientalnym z warzywami I prażonym sezamem

Pork loin in oriental style with vegetables and sesame seeds

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Traditional vegetables salad

Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem, fasolką i sosem musztardowym

Nicoise salad with grilled tuna, green bean and mustard sauce

Sałatka z pieczoną dynią, komosą ryżową i ziołami

Roast pumpkin, quinoa and herb salad

Deska serów z owocami i orzechami

Cheese plate with fruits and nuts

Pieczywo, masło

 

Bufet ciepły/ hot buffet

Krupnik z suszonym borowikiem i koperkiem

Barley soup with dried boletus and dill

Krem z karotki z mlekiem kokosowym I kolendrą

Carrot creamy soup with coconut milk and coriander

Pieczone fileciki z pstrąga z sosem porowym z białą fasolą

Roast trout fillet with leek and bean sauce

Grillowane polędwiczki wieprzowe z sosem szpinakowym

Grilled pork tenderloin with spinach sauce

Stripsy z kurczaka z frytkami

Chicken strips with fries

Gotowane ziemniaki z masłem pietruszkowym

Boiled potato with parsley butter

Warzywa ratatouile z tymiankiem

Ratatouile with thyme

Szaszłyki warzywne z oliwą czosnkową

Vegetables skewers with garlic olive oil

 

 

Desery/ dessert

 Ciasto marchewkowe

Carrot cake

Sernik miodowo cynamonowy

Honey and cinnamon cheese cake

Fontanna czekoladowa z owocami I biszkoptami

Chocolate fontain with fruit and lady fingers

Sałatka owocowa

Fresh fruit salad

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601