RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 

 

 


 

W każdą niedzielę zapraszamy w godzinach 13:00 - 16:00 na niedzielny bufet obiadowy za 79 PLN za osobę. Jeść i wybierać potrawy można do woli. W tej cenie mieszczą się napoje (woda, kawa, herbata) oraz karafka wina (0,5 litra na dwie osoby).

Już od października zapraszamy na "Bufety Niedzielne", nasza powracająca oferta, w ramach której goście będą mogli skosztować najlepszych dań szefa kuchni w atrakcyjnych cenach i przy muzyce na żywo. Serdecznie zapraszamy rodziny z dziećmi, seniorów oraz okolicznych mieszkańców.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Bufet będzie się składać z przystawek "na zimno", dań na ciepło wraz z zupami oraz kilku deserów, wszystko do wyboru gości. W menu dominuje kuchnia europejska, ale nie brakuje smaków typowo polskich i sezonowych oraz dań wegetariańskich - mówi szef kuchni, Krzysztof Kowalczyk.

Cena regularna to 79 zł za osobę. Dzieci w wieku 4-12 lat jedzą za połowę ceny, zaś maluchy do lat 3 za darmo. Specjalną ofertę przygotowaliśmy dla seniorów. Na osoby powyżej 60 roku życia czeka 20 proc. rabat

Wszystkie zainteresowane osoby proszone są o wcześniejszy kontakt w celu dokonania rezerwacji pod numerem: 728 345 601 lub mailowo Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601

 

 

 

 

 

Menu 23.02.2020

 

Zimny bufet:

-Roladki z rukolą i tapenadą

-Śledz w sosie chrzanowym

-Sałatka z mango i niebieskim serem

-Sałatka meksykańska z rostbefem

-Koktajl z krewetek i mango

 

Zupy:

- Zupa rybna

- Zupa krem z białych warzyw

 

Bufet ciepły:

-Krem ziemniaczany z wędzonym boczkiem

-Zupa z soczewicy z ananasem i chilli

-Indyk faszerowany ricottą i kasztanami

-Żeberka duszone w kapuście

-Sandacz w sosie porowym

-Tajskie curry z warzywami

-Fasolka z masłem migdałowym

-Patatki z rozmarynem

-Ryż zasmażany

 

 

Bufet słodki:

-Kokosowy pudding z tapioki z musem malinowym

-Kruszonka z żurawiną, jabłkami i daktylami

-Duet ciast

-Owoce  

 Napoje: kawa, herbata, woda

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601