RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 


Zapraszamy w każdą niedzielę od godziny 13:00 do 17:00 na niedzielny bufet obiadowy z nielimitowaną konsumpcją „jesz ile chcesz” za 95 PLN za osobę.

„Menu składa się z ulubionych dań naszych gości, a znaleźć w nim będzie można aromatyczne zupy, wyśmienite przystawki, bogaty wybór dań na ciepło, kuszące desery oraz kawa, herbata i woda w cenie. W menu znajdują się również potrawy wegetariańskie, bez zawartości glutenu oraz bez laktozy.” Mówi Krzysztof Kowalczyk, Szef Kuchni.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Mile widziane są całe rodziny! Przygotowaliśmy kącik zabaw dla dzieci (pod opieką rodziców) oraz atrakcyjne rabaty:
- dzieci do 5 lat bezpłatnie, 6-12 lat 50% rabatu
- pakiet rodzinny (350 zł za cztery osoby dorosłe)

Prosimy o rezerwację stolików pod numerem: 728 345 601 bądź mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania brunchu w przypadku braku wystarczającej ilości uczestników oraz w innych przypadkach wskazanych w zawiadomieniu o odwołaniu

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601


 

Bufet Zimny

Łosoś graved lax z salsa z limonki i kolendry

Sałatka ze świeżego szpinaku z chrupiącym bekonem i pomidorkami koktajlowymi

Deska wędlin i kiełbas polskich z sosami i marynatami

Sałatka orientalna z wołowiną, pędami babusa i prażonym sezamem

Capreze z grillowaną cukinia i sycylijskim pesto

Sałatka rosyjska z jajkiem przepiórczym 

Pieczywo, masło

Bufet Ciepły

Zupa minestronne ze świeża bazylią

Polędwiczka wieprzowa w sosie z błękitnego sera 

Smażony sandacz z kurkami  

Grillowana pierś kurczaka w lekkim sosie szpinakowym 

Pierożki z twarogiem, ziemniakami i kwaśną śmietaną 

Kopytka z masłem pietruszkowym 

Gotowane warzywa sezonowe 

Babka ziemniaczana z boczkiem 

Menu dla dzieci w bufecie

Rosół drobiowy z makaronem, natka pietruszki i warzywami

Nugetsy z kurczaka z frytkami

Klopsiki w sosie pomidorowym z makaronem spaghetti  

 

Desery

Mus czekoladowy z kruszonymi orzechami i owocami

Sernik ze skórka pomarańczy 

Kruszona śliwkowa z sosem waniliowym 

Krem brulle z karmelem 

Sałatka owocowa

Woda, kawa, herbata, soki owocowe

 

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco