RODZINNE BUFETY NIEDZIELNE


 

 

 


 

W każdą niedzielę zapraszamy w godzinach 13:00 - 16:00 na niedzielny bufet obiadowy za 79 PLN za osobę. Jeść i wybierać potrawy można do woli. W tej cenie mieszczą się napoje (woda, kawa, herbata) oraz karafka wina (0,5 litra na dwie osoby).

Już od października zapraszamy na "Bufety Niedzielne", nasza powracająca oferta, w ramach której goście będą mogli skosztować najlepszych dań szefa kuchni w atrakcyjnych cenach i przy muzyce na żywo. Serdecznie zapraszamy rodziny z dziećmi, seniorów oraz okolicznych mieszkańców.

"To idealne miejsce na rodzinne spotkanie, czy organizację imprez okolicznościowych tj. urodziny, imieniny, czy rocznice. Mamy nadzieję, że nasze bufety obiadowe wpiszą się na stałe w ofertę Trójmiasta. Zapraszamy do rezerwacji i zapoznania się z menu." Dodaje Wiktor Pettke manager F&D.

Bufet będzie się składać z przystawek "na zimno", dań na ciepło wraz z zupami oraz kilku deserów, wszystko do wyboru gości. W menu dominuje kuchnia europejska, ale nie brakuje smaków typowo polskich i sezonowych oraz dań wegetariańskich - mówi szef kuchni, Krzysztof Kowalczyk.

Cena regularna to 79 zł za osobę. Dzieci w wieku 4-12 lat jedzą za połowę ceny, zaś maluchy do lat 3 za darmo. Specjalną ofertę przygotowaliśmy dla seniorów. Na osoby powyżej 60 roku życia czeka 20 proc. rabat

Wszystkie zainteresowane osoby proszone są o wcześniejszy kontakt w celu dokonania rezerwacji pod numerem: 728 345 601 lub mailowo Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601


 

Menu 20 października

 

Bufet zimny

Marynowane owoce morza z koperkiem i różowym pieprzem

Mus z piersi kurczaka z pistacjami i sosem morelowym

Hummus z czarnuszką/ bazyliowy/ z wędzoną papryką

Roladki z suszonej szynki z tapenadą, rukolą i orzechem laskowym

Sałatka ze szpinaku z kozim serem, buraczkami i karmelizowaną gruszką

Sałatka szwajcarska z szynką, papryką i piklami

Pieczywo, masło

 

Bufet Ciepły

Zupa z muli z pomidorami i natką pietruszki

Krem z białych szparag z grzankami

Szaszłyk z łososia z warzywami i sosem szczypiorkowym

Kurczak duszony w sosie słodko kwaśnym

Ravioli z grzybami, rozmarynem z sosem maślano-pomidorowym

Ryż jaśminowy/ ziemniaki pieczone

Kalafior z masłem migdałowym

 

Desery

Tarta owocowa z kremem waniliowym

Torcik orzechowy z sosem z czarnej porzeczki

Mus czekoladowy z cytrusami

Sałatka owocowa

Woda smakowa, kawa, herbata

Karafka wina domowego (0,5l) na parę

 

 

Opinie Gości:

 

 


Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

728 345 601