W artykule dla serwisu deluxe.trojmiasto.pl nasz Szef Kuchni zdradził, na czym serwujemy dania.

Zapraszamy do lektury artykułu o kasztanach, które nasz szef kuchni, Krzysztof Kowalczyk, przygotował specjalnie dla czytelników serwisu deluxe.trojmiasto.pl. Smaki deluxe: pieczone kasztany
Zapraszamy do lektury relacji z drugiej edycji Święta Konwalii.

Zapraszamy 19.06.2015 r. na wspólną celebrację!

Zapraszamy wszystkich smakoszy kuchni francuskiej i nie tylko do zapoznania się z naszymi najnowszymi propozycjami dań na sezon wiosna-lato.

Verres en Vers żegna lato i wita nas nową kartą menu na sezon jesień-zima!

Pączki, faworki, oponki, racuchy, róże karnawałowe – to słodkości towarzyszące nam w okresie karnawału, ale dopiero w Tłusty Czwartek (ostatni czwartek przed Środą Popielcową i następującym po niej...

Grillowanie to nie tylko jedna z wielu technik kulinarnych – dla niektórych osób to wręcz rytuał.

Planujesz Mikołajkową niespodziankę dla swoich najbliższych? Odwiedź magiczny o tej porze roku, rozświetlony tysiącami światełek Długi Targ. Poszukaj pomysłów na świąteczne prezenty i poczuj klimat...
Herbata z prądem to doskonały pomysł na rozgrzanie i poprawę humoru w mroźny wieczór.

Do łask powraca wiele warzyw, które przez długie lata pozostawały zapomniane, a jednym z nich jest skorzonera.

© 2014 - 2024   Verres en Vers | realizacja: Nabucco