Restaurant Week - Emocje na Talerzach

Restaurant Week już za rogiem! W dniach 21-30 kwietnia będziecie mogli zamówić 3-daniowe menu w cenie 39 zł. 
Nasze Menu:

Menu I

PrzystawkaMarynowany śledź z musem ze świeżego chrzanu na blinie pełnoziarnistym z chrupiąca z sałatką z kwaśnych jabłek i trybuli 

Danie główneGrillowana pierś kurczaka zagrodowego z ziemniakami rissoles, karmelizowanymi marchewkami i sosem estragonowym 

DeserKrem brulee z herbatą earl grey, konfiturą rabarbarową i chrupiącą miętą



Menu II

Przystawka: Sałatka z polnych ziół z grillowanymi szparagami, komosą ryżową i orzechami makadamia z dressingiem lnianym 

Danie główne: Risotto z pieczonymi nowalijkami, boćwiną i czosnkiem niedźwiedzim

Deser: Sorbet gruszkowy z pietruszką i prażonymi pistacjami z płatkami owsianymi

 

Rezerwacji możecie dokonać klikając tutaj. Zapraszamy

 

© 2014 Verres en Vers | realizacja: Nabucco