Restaurant Week - Emocje na Talerzach
Restaurant Week już za rogiem! W dniach 21-30 kwietnia będziecie mogli zamówić 3-daniowe menu w cenie 39 zł.
Nasze Menu:
Menu I
Przystawka: Marynowany śledź z musem ze świeżego chrzanu na blinie pełnoziarnistym z chrupiąca z sałatką z kwaśnych jabłek i trybuli
Danie główne: Grillowana pierś kurczaka zagrodowego z ziemniakami rissoles, karmelizowanymi marchewkami i sosem estragonowym
Deser: Krem brulee z herbatą earl grey, konfiturą rabarbarową i chrupiącą miętą
Menu II
Przystawka: Sałatka z polnych ziół z grillowanymi szparagami, komosą ryżową i orzechami makadamia z dressingiem lnianym
Danie główne: Risotto z pieczonymi nowalijkami, boćwiną i czosnkiem niedźwiedzim
Deser: Sorbet gruszkowy z pietruszką i prażonymi pistacjami z płatkami owsianymi
Rezerwacji możecie dokonać klikając tutaj. Zapraszamy