Nowa Karta Menu!

Wraz z nadejściem wiosny szef kuchni Krzysztof Kowalczyk przedstawił letnią kartę menu, w której oprócz nowych dań znaleźć można klasyki cieszące się niesłabnącą popularnością wśród naszych gości przez cały rok. 

- Są to dania, które zdobyły uznanie naszych klientów i zasłużenie mają swoje miejsce w nowym menu, zyskały one jedynie trochę wiosennej lekkości. Mówi Krzysztof Kowalczyk.

 

Wśród klasyków wymienia m.in. schabowego z kością, czy czekoladowe ciastko.

- W głównej mierze postawiliśmy na nowalijki, świeże i sezonowe produkty. Dodatkowo mogę wspomnieć, że znakomita większość półproduktów jest wytwarzana na miejscu, jak chociażby lody pistacjowe, które podajemy z ciastkiem czekoladowym.

Ceny są bardzo zróżnicowane. Zaczynają się od 17-19 zł za przystawki, dania główne i desery. W szczególności polecamy:

- sałatkę z polnych ziół z kozim serem

- kremową zupę cebulową

- stek z polędwicy wołowej

- krem brulee z earl grey 

 

Zdjęcia: www.wroeding.pl profesjonalna fotografia ślubna Gdańsk, Gdynia, Sopot,